Lezingen en cursussen

Hemke Nutri Consult is een veelgevraagde spreker op congressen, cursussen en symposia in alle delen van de wereld. De nadruk ligt altijd op maatwerk in de markt met waar mogelijk lokale toepassingen. Enkele voorbeelden volgen hieronder.

Kennisimplementatie in Azië, Zuid Amerika en Oost Europa

Veel nutritionisten in Azië zijn getraind in Amerika, waar ze geleerd hebben dieren te voeren met maïs en soja. Hemke Nutri Consult heeft veel ervaring opgedaan met het waarderen en toepassen in het voer van “exotische” grondstoffen uit alle delen van de wereld.


Hemke Nutri Consult verzorgt seminar in Vietnam.

DLG ( Deutsche Landwirts Gesellschaft )

Voor deze Duitse organisatie heeft Hemke Nutri Consult verschillende voordrachten gegeven bij evenementen voor de mengvoedersector. Punten die werden benadrukt:

IFFO (International Fishmeal and Fish Oil Organisation)
Wereldcongres in Barcelona

Op dit toonaangevende wereldcongres heeft Hemke Nutri Consult een presentatie gegeven over de prijselasticiteit van vismeel voor toepassingen in varkens- en kippenvoer.
Stellingen:

PHLO, Wageningen Business School
Universiteit Wageningen in Nederland

Wageningen business school verzorgt vele trainingen en cursussen, op allerlei terreinen van de Agro- en food sector voor mensen uit binnen en buitenland.
Voor deze instelling participeert Hemke Nutri Consult in een cursus voor de pluimveesector. Dit gebeurt in samenwerking met de Universiteiten van Leuven en Wageningen en de World Poultry Science Association. Stellingen tijdens deze cursus:


Het patio systeem voor kuikens : minder uitval, betere groei.